En fransk dør, købt i Danmark;-)

Posted by on februar 3, 2011

En dobbelt fransk dørEn fransk dør, er en dør (installeret enkeltvis eller som dobbeltdør), som består af en ramme med flere glaspartier i. Nogle kalder det et fransk vindue, da det rent visuelt kan forestille et regulært vindue, der er forstørret op i dør-format.

Den billige løsning…
Umiddelbart er der 2 typer, ellere rettere 2 kvaliteter på en fransk dør. Den billige løsning er bygget op omkring lister, der er påført et helt stykke glas. Listerne udgør i dette tilfælde ”vindues” rammerne. Vælger du denne mindre holdbare løsnig, skal du være klar over at du ikke kan skifte enkelte ruder, hvis uheldet er ude. Det er hele dørens glas der skal skiftes.

Kvalitetes løsningen…
Her er døren bygget op, med hver deres ramme og vindue. Døren er mere stabil og robust. Her er fordelen også den, at du kan udskifte enkelte ruder, hvis de bliver grimme eller går i stykker. Går du ind for kvalitet og gennemførte løsninger, så er det ”kvalitets-løsningen” du skal vælge.

Franske døre er fremstillet af en original fransk design kaldet karm døren. Det er dybest set en dobbelt-kruset dør med store glaspartier i hvert dørblad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*