Author Archives: admin

Køb af døre – byggemarked vs. Webbutik ?

I denne artikel vil vi forsøge at liste nogle af de fordele der er ved at købe dine døre online frem for en fysisk butik. Det er selvfølgelig altid en smagssag, men vi vil forsøge beskrive processen fra den indledende informationssøgning til endelig installering. Kommentarer er velkomne. Fra start til slut (fysisk butik) I den &hellip Continue reading »

Categories: Gåde råd, tips og tricks! | Leave a comment

Indendørs skydedøre moderne og handicapvenligt

Nu kan du købe indendørs skydedøre på nettet. Der er 2 typer skydedøre. Skydedør med indbygget karm eller skydedør på rulleskinne. Skydedøre ses ofte benyttet i forbindelse med toilet og bad, eller i forbindelse med et køkken. En skydedør med indbygningskarm er mere omfattende i montage, da selve skinnen/karmen køre inden i væggen, således at &hellip Continue reading »

Categories: Dørtyper | 3 Comments

HJÆÆLP – Min yderdør kræver specialmål???

Hvis du har behov for en dør i specialmål, så skal du ikke være bekymret for at det ikke kan lade sig gøre. Det kan som regel altid lade sig gøre, at få fremstillet en dør efter netop dine mål. Hos ByggeBilligt.dk er de specialister i yderdøre og døre efter mål. De har eget værksted, &hellip Continue reading »

Categories: Specialmål | Tags: , , | 1 Comment

Branddøre – “Helt sikkert mand”!

Når du høre ordet branddør, så tænker du sikkert straks på en stor, tung og ikke mindst grim dør. Det behøver slet ikke, at være tilfældet. Sikkerhed & certificering Nu er udseendet selvfølgelig ikke det vigtigste, når emnet netop falder på branddøre. Her er sikkerheden selvfølgelig i højsædet. Alle branddøre skal være DS certificeret, før &hellip Continue reading »

Categories: Sikkerhed | Tags: , | Leave a comment

Er døren højre- eller venstrehængt?

Det er meget simpelt at se, om en dør er højre- eller venstrehængt. Du skal lukke døren og stille dig på den side, hvor du kan se hængslerne. Sidder hængslerne i højre side, har du en højrehængt dør. Sidder hængslerne i venstre side, har du en venstrehængt dør. Angivelse af hængsling er nødvendig, når man &hellip Continue reading »

Categories: Gåde råd, tips og tricks! | Leave a comment

Montering af dør i en eksisterende karm

I nogle tilfælde kan det sagtens lade sig gøre at montere en ny dør i en eksisterende karm. Du skal blot sikre dig, at hængslerne passer sammen, så du undgår at skulle lave nye hængselshuller i karmen. Først skal du se, hvilken form hængslet på døren, også kaldet festepladen, har i forhold til hængslet på &hellip Continue reading »

Categories: Gåde råd, tips og tricks! | Leave a comment

Hvilken størrelse dør skal jeg bestille…

Før du er klar til at bestille din dør, skal du finde ud af, hvilken størrelse døren skal have. For at finde ud af dette, skal du måle murhullet i væggen, dvs. det hul, som døren skal sidde i. Du skal måle både vandret fra mur til mur, og lodret fra gulv til loft. Der &hellip Continue reading »

Categories: Gåde råd, tips og tricks! | Leave a comment

Dørkøb over nettet er bare nemmere!

Hos internetbutikken ByggeBilligt.dk har vi erfarret, at vores kunder køber deres døre online fordi det ganske enkelt er nemmere. Hvis du køber dine døre i et byggemarked, skal du selv stå for transporten af dørene. Det kræver måske en trailer og en masse tid. Køb dine døre på nettet og spar besværet. Send din ordre &hellip Continue reading »

Categories: Dørtyper | Leave a comment

En fransk dør, købt i Danmark;-)

En fransk dør, er en dør (installeret enkeltvis eller som dobbeltdør), som består af en ramme med flere glaspartier i. Nogle kalder det et fransk vindue, da det rent visuelt kan forestille et regulært vindue, der er forstørret op i dør-format. Den billige løsning… Umiddelbart er der 2 typer, ellere rettere 2 kvaliteter på en &hellip Continue reading »

Categories: Dørtyper | Leave a comment