Dørtyper

Her skriver vi omkring de forskellige dørtyper, som er oppe i tiden. Det er et marked med mange trends og nye designs, så hold dig opdateret her, og få inspiration til dit hjem.

Indendørs skydedøre moderne og handicapvenligt

Nu kan du købe indendørs skydedøre på nettet. Der er 2 typer skydedøre. Skydedør med indbygget karm eller skydedør på rulleskinne. Skydedøre ses ofte benyttet i forbindelse med toilet og bad, eller i forbindelse med et køkken. En skydedør med indbygningskarm er mere omfattende i montage, da selve skinnen/karmen køre inden i væggen, således at &hellip Continue reading »

Categories: Dørtyper | 3 Comments

Dørkøb over nettet er bare nemmere!

Hos internetbutikken ByggeBilligt.dk har vi erfarret, at vores kunder køber deres døre online fordi det ganske enkelt er nemmere. Hvis du køber dine døre i et byggemarked, skal du selv stå for transporten af dørene. Det kræver måske en trailer og en masse tid. Køb dine døre på nettet og spar besværet. Send din ordre &hellip Continue reading »

Categories: Dørtyper | Leave a comment

En fransk dør, købt i Danmark;-)

En fransk dør, er en dør (installeret enkeltvis eller som dobbeltdør), som består af en ramme med flere glaspartier i. Nogle kalder det et fransk vindue, da det rent visuelt kan forestille et regulært vindue, der er forstørret op i dør-format. Den billige løsning… Umiddelbart er der 2 typer, ellere rettere 2 kvaliteter på en &hellip Continue reading »

Categories: Dørtyper | Leave a comment