Indendørs skydedøre moderne og handicapvenligt

Posted by on juni 24, 2011

Nu kan du købe indendørs skydedøre på nettet. Der er 2 typer skydedøre. Skydedør med indbygget karm eller skydedør på rulleskinne. Skydedøre ses ofte benyttet i forbindelse med toilet og bad, eller i forbindelse med et køkken.indendørs skydedøre En skydedør med indbygningskarm er mere omfattende i montage, da selve skinnen/karmen køre inden i væggen, således at karmen og døren ikke er synlig med mindre døren er lukket. En skydedør på rulleskinne er det nemmeste og billigste alternativ til en skydedør. Det er nemmere pga. en lettere montage og billigere i indkøb.

Nu kan du ikke længere “udskyde” det;-)

Det er nu muligt købe indendørs skydedøre på nettet, så du kan få dem leveret hjem til dig uden besvær. Såfremt du har specifikke behov er der muligheder for at købe skydedørene udenfor i de gængse modul-størrelser.

Moderne og praktisk på én gang!

Ikke nok med at en skydedør er meget ren og minimalistisk i designet, så er den samtidig enormt praktisk og tilmed handicap venlig og især velegnet til ældreboliger, hvor det skal være let at komme rundt med kørestol eller rollator.

Du kan se et standard-udvalg af skydedøre her…

3 Responses to Indendørs skydedøre moderne og handicapvenligt

 1. Henrik Per Jensen

  Hej

  Jeg skal bruge 4 glatte døre, uden skinner, i målene 197,5 cm x 92,5 cm.

  Hvad koster de?

  Hilsen
  Henrik Per

 2. birthe lund hansen

  Findes der en indvendig skydedør som skal dele et værelse, dvs at der er loft og væg vinkelret på en skydedør i hver side. Findes en sådan løsning? bredde er ca 3,5 m, prisniveau?
  Venligst Birthe Lund Hansen

  • admin

   Hej Birthe,
   Jeg har lige talt med folkene fra ByggeBilligt.dk og de sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig. Du kan fange dem på telefon: 8720 4835. Dbh. Jakob

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*