Gåde råd, tips og tricks!

Her deler vi ud af vores erfaring, og hjælper dig til det rette dørvalg. Der er mange spørgsmål i forbindelse med valg af dør, mål, farver osv.

Køb af døre – byggemarked vs. Webbutik ?

I denne artikel vil vi forsøge at liste nogle af de fordele der er ved at købe dine døre online frem for en fysisk butik. Det er selvfølgelig altid en smagssag, men vi vil forsøge beskrive processen fra den indledende informationssøgning til endelig installering. Kommentarer er velkomne. Fra start til slut (fysisk butik) I den &hellip Continue reading »

Categories: Gåde råd, tips og tricks! | Leave a comment

Er døren højre- eller venstrehængt?

Det er meget simpelt at se, om en dør er højre- eller venstrehængt. Du skal lukke døren og stille dig på den side, hvor du kan se hængslerne. Sidder hængslerne i højre side, har du en højrehængt dør. Sidder hængslerne i venstre side, har du en venstrehængt dør. Angivelse af hængsling er nødvendig, når man &hellip Continue reading »

Categories: Gåde råd, tips og tricks! | Leave a comment

Montering af dør i en eksisterende karm

I nogle tilfælde kan det sagtens lade sig gøre at montere en ny dør i en eksisterende karm. Du skal blot sikre dig, at hængslerne passer sammen, så du undgår at skulle lave nye hængselshuller i karmen. Først skal du se, hvilken form hængslet på døren, også kaldet festepladen, har i forhold til hængslet på &hellip Continue reading »

Categories: Gåde råd, tips og tricks! | Leave a comment

Hvilken størrelse dør skal jeg bestille…

Før du er klar til at bestille din dør, skal du finde ud af, hvilken størrelse døren skal have. For at finde ud af dette, skal du måle murhullet i væggen, dvs. det hul, som døren skal sidde i. Du skal måle både vandret fra mur til mur, og lodret fra gulv til loft. Der &hellip Continue reading »

Categories: Gåde råd, tips og tricks! | Leave a comment