Køb af døre – byggemarked vs. Webbutik ?

Posted by on august 19, 2011

I denne artikel vil vi forsøge at liste nogle af de fordele der er ved at købe dine døre online frem for en fysisk butik. Det er selvfølgelig altid en smagssag, men vi vil forsøge beskrive processen fra den indledende informationssøgning til endelig installering. Kommentarer er velkomne.

Fra start til slut (fysisk butik)
I den fysiske butik: Du skal have nye døre i din bolig, så du starter med at besøge de forskellige byggemarkeder i dit lokalområde. I hverdagene har du først fri kl. 15.30 og du skal måske hente børn og handle ind, inden du kommer hjem. Du er nød til at bruge lørdag eller søndag på at besøge de forskellige mulige leverandører. Det er lidt irriterende, at du skal bruge din tid på at køre rundt og besøge de forskellige butikker, men du vil gerne sikre den bedste pris.
Til sidst finder du det byggemarked, som du mener, der kan dække dine behov. Du fik en fin gennemgang af de forskellige modeller og muligheder.

Det næste der sker, er at du skal have dørene hjem til din bolig. Byggemarkedet tilbyder ikke levering. Du skal enten selv skaffe en trailer og bære dørene ud og ind. Du har måske ikke selv en trailer, men heldigvis tilbyder byggemarkedet at du kan leje en trailer hos dem. Du skal dog stadig selv håndtere dørene fra byggemarkedets lager til din bolig.

Fra start til slut (online butik)
Internetbutikken: Du skal have nye døre i din bolig, så du starter med at Google dig frem til en række internetbutikker, som alle tilbyder døre. Du kan side i ro og mag. Aftensmaden og børneputningen er overstået. Du finder rimeligt hurtigt en webbutik, som har de døre du skal bruge til en endnu bedre pris end dine lokale byggemarkeder kan tilbyde.

Du har en række spørgsmål til materialerne og målene. Du sender en email til webbutikken med dine spørgsmål. Da det jo er aften kan du ikke komme i telefonisk kontakt med kundeservice. En anden mulighed du overvejede, var at vente til næste dag, for at kontakte kundeservice telefonisk i din middagspause på arbejdet. Du fik et fint svar fra en kundeservice-medarbejder dagen efter, så du føler dig tryk ved at bestille dine nye døre på deres hjemmeside. Du klare hurtigt bestillingen og betalingen online.

Butikken du har handlet i, lover levering indenfor 2-3 hverdage. Det passer dig fint, da du først har tid til at montere dørene i weekenden. Du skal ikke tænke på afhentning og trailer mv. Dørene leveres til din hjemme-adresse.

Du kan eks. købe indvendige døre online på ByggeBilligt.dk eller på Tldoors.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*